Lennokit

Turun Lennokkiseura ry lentää kolmella eri lennokilla Turun päälentonäytöksessä

Sähkömoottorilla toimivan F3A lennokin, Bensamoottorilla toimivan mallilennokin sekä Turbiinilla toimivan lennokin.

Aurora Koskensalo

F3A-taitolennokit
 
Aurora asuu Raisiossa ja opiskelee Turussa Kerttulin lukion ICT-linjalla. Hän harrastaa F3A-taitolentoa lennokeilla. Aurora kilpailee tällä hetkellä Nordic-luokassa joka on yleispohjoismainen taitolentoluokka. Hän vaikuttaa Turun lennokkiseurassa, Turun lentokerhossa ja Raision seurakunnan lennokkikerhossa. Kilpalennokkina hänellä on Sebartin valmistama Mythos 125e jossa on Hackerin sähkömoottori ja 8-kennoinen litium-akku. Koneen runko on noin 190cm pitkä ja siipien kärkiväli on 180cm.

Lennokin paino on vähän alle viisi kiloa.

Timo Lehtinen

Mallilennokit 

Timo asuu Naantalissa ja toimii Turun lennokkiseuran kenttämestarina ja sihteerinä. Timo kilpailee mallilennokkien kansanscale luokassa. Tästä hänellä on monen vuoden kokemus joka näkyy selvästi lennätyksessä ja kilpailu menestyksessä. Timon ohjaama lennokki näyttää, kuulosta ja lentää kuin oikea lentokone. Timo ohjaa esityksessään yak 52 100cc Bensamoottorilla varustettua lennokkia. Lennokin kärkiväli on noin 260cm ja painoa lähes 15kg.

Marko Nieminen

Turbiinilennokit

Marko asuu Ilmarisissa ja toimii Turun lennokkiseuran puheenjohtajana. Marko lennättää sport jettiä joka on varustettu aidolla turbiinilla ja savutekniikalla. Nopeus vaakalennolla yltää 280 km/h. Turbiinilennokit pitävät samanlaista suihkumoottori ääntä kuin oikeat lentokoneet ja myöskin käyttävät samaa polttoainetta.  Marko ohjaa Toprc Odyssey turbiinilennokkia jossa on Jet Italia 140 speed turbiini. Lennokki on 230cm pitkä ja siipienkärkiväli on 220cm. Painoa lennokilla on 14kg.