LIIKENNE

Autolla saapuvat:

Näytöksen pääpysäköintialueelle kulku kehätieltä on Kuninkojantien liittymän kautta (VAHTO, RUSKO, IKEA) Vahdontielle (Rusko) josta Härjänruopantielle. Osoite navigaattoriin on Härjänruopantie, Rusko. Pohjoisesta ja Tampereen suunnalta tulevat ohjataan lentokentän sisääntuloväylän kautta pysäköintialuelle. Mitä aikaisemmin saavut, sitä lähemmäksi pääset näytösaluetta.

Invapysäköinti kartan mukaisesti hyväksytyllä Inva-luvalla. Kartta löytyy VIP-Liput osiosta

Pysäköinti on sallittu vain hyväksytyille P-alueille, jotta ajoväylät pysyvät avoinna. Virheellisesti pysäköidyt autot poistetaan alueelta hinausajoneuvoilla.

Moottoripyörällä:
Moottoripyörällä saapuville on varattu asfalttialueelta pysäköinti. Kulku moottoripyöräparkkiin lentoaseman sisääntulotien kautta. Moottoripyörillä saapuvat eivät tarvitse pysäköintilippua.

Bussilla: KATSO AIKATAULUT TÄSTÄ

Paikallisliikenteen bussi numero 1 kulkee tihennetyin vuorovälein Turun keskustasta lentoasemalle sekä lauantaina että sunnuntaina. Linjan 1 bussipysäkit sijaitsevat Turun lentoaseman matkustajaterminaalilla. Terminaalilta on lyhyt 5 min kävelymatka näytöksen pääportille. Käyttämällä joukkoliikenteen bussia numero 1 vältät liikenteen ruuhkat, ja pääset helposti lentoasemalle ja lentonäytökseen sekä näytöksestä illalla pois.

Taksilla:
Kumppanillamme on taksitolppa pääsisäänkäynnin vieressä.

Polkupyörällä tai kävellen:
Näytökseen pääsee hyvin jalkakäytäviä/pyöräteitä pitkin.

Lentokoneella:
Matkustajaliikenne eli vuorokoneet lentävät normaalisti. Valitettavasti näytökseen ei voi tulla omalla koneella pysäköintitilan puutteen vuoksi.

Autolla saapuvien ensisijainen pysäköintialue